maanantai 9. toukokuuta 2016

Ensimmäisiä kakkuja

Nämä on ensimmäisiä kakkuja. Itse olen opiskellut ja kokeillut massojen kanssa toimimista ja yrittänyt virheistä oppia. Täytteiden kanssa olen miettinyt öitäni, mitkä olisivat hyviä ja kostutukset aina jännittävät. On mennyt kakkuja liian kosteiksi ja täytteet olleet liian makeita. Sokerimassan alla olen myös kokeillut mousseja, kermavaahtoa ja kreemiä ja todennut, että kreemi on parasta. Kovettuu hyvin kakun päälle ja pitää kakun kosteana sisältä eikä täytteet valu sokerimassan alta. Kreemistä saa myös suklaista kun sulattaa suklaata ja vatkaa sen tomusokerin ja voin kanssa. Kukkia olen harjoitellut jonkin verran. Niistä on alkanut tulla mun näköisiä. Ne ei oo aina ehkä niin aidon näkösiä, mutta ne on tekijän näkösiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti