Minionkakussa on täytteenä persikkarahkaa ja mangososetta.
6 dl vispikermaa
300g sitruunarahkaa
1,25 dl sokeria
n.400g persikan puolikkaita pienittyinä
Kerroksen pohjalle laitoin mangososetta. Ostin Bonnen mangososetta ja sitä jäi yli vaikka laitoin sitä myös toisen kakun täytteeksi.
Kostukkeena oli persikkapurkin lientä ja vettä.
En hirveästi uskaltanut kostuttaa kakkua, ettei se romahda ja kun tuli vielä sosettakin pohjalle. Sosetta laitoin silleen mukavasti, että se imeytyi siihen :) En paksua kerrosta.
Täytettä tuli niin paljon kuitenkin, että laitoin sitä myös toiseen kakkuun yhteen kerrokseen.
Sokerimassan alle tykkään tehdä kreemin, jonka maustan vanilja-aromilla.
Toiseen kakkuun yhteen kerrokseen tuli mustikkatäyte, joka sai paljon kehuja ja se olikin oikeasti hyvää :)
Mustikkahilloa kerroksen pohjalle.
2 dl kuohukermaa
250g vaniljarahkaa
100g valkosuklaata
2 liivatelehteä
4 rkl marjamehua
5 dl mustikoita
Kostukkeeksi laitoin marjapillimehua.
Oikeassa ohjeessa oli, että liivatteet liotetaan sitruunamehuun, mutta minusta tuo oli parempi vaihtoehto.
En saanut tämän riittämään kun yhteen väliin, vaikka oli ihan normi kokoinen vuoka. Jos teen joskus pelkällä mustikkatäytteellä, niin pitää tehdä kaksin kertainen annos. Kokosin kakun taas väärinpäin vuokaan. Hillon kanssa on vaan haastetta näin kasatessa, koska haluan että hillo on pohjalla, ei mustikkarahkan päällä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti